- Pagina Principală /
- Drojdie de bere furajera - supliment
Descrierea produsului :
Drojdia furajera este compusa 100% din drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) care provine din procesul tehnologic de fabricatie al berii. Aceasta este uscata si inactivata cu o tehnologie specifica. Se prezinta sub forma de pulbere de culoare brun-deschis, cu gust dulce-amarui, avand mirosul si aroma specifice de drojdie.
MOD DE ADMINISTRARE :
1 CA ATARE – primavara ,dupa zborul de curatire , drojdia se aseaza in fata stupilor, in vase cu gura larga. Se face dresaj la urdinis. Cantitatea de drojdie culeasa poate ajunge la 200g /zi /familie.
Parametri tehnici:
- Proteina 40,0%
- Umiditate nax. 6,0%
- Grasimi brute 1,0%
- Fibre brute 2,0%
- Cenusa max. 4,0%
ARE IN COMPONENTA
- 14 Minerale
- 16 Aminoacizi
- 17 Vitamine
BENEFICIILE FOLOSIRII DROJDIEI DE BERE FURAJERA INACTIVATA INSTANT IN HRANA ALBINELOR
- -Potenteaza dezvoltarea corespunzatoare a familiilor de albine, asftel incat sa atinga dezvoltarea maxima la inceputul marilor culesuri din natura
- -Toamna ajuta la formarea corpului gras.
- -Stimuleaza familiile de albine sa isi reface efectivele sis a porneasca mult mai rapid.
- -Stimuleaza potenta.
- -Prin inlocuirea cu drojdie de bere a polenului provenit din surse nesigure se limiteaza riscul de imbolnaviri (loca ,nosemoza , boala neagra etc.)
DROJDIA DE BERE INACTIVATA INSTANT
Un ingredient valoros in hranirea albinelor
Pentru ca familiile de albine sa se dezvolte corespunzator si sa atinga dezvoltarea maxima la inceputul marilor culesuri din natura, hranirile proteice sunt mai mult decat necesare. Trebuie mentionat faptul ca astfel de hraniri se fac mai ales in lipsa pasturii din stup. Drojdia de bere inactivate reprezinta cel mai bun substituent al polenului , asigurand atat proteina necesara cat si un intreg complex de vitamin, minerale , oligoelemente si aminoacizi esentiali si neesentiali. Toate acestea sunt posibile datorita procesului tehnologic specific de uscare si inactivare instant a drojdiei de bere , orice alta metoda empirica de uscare ducand la distrugerea moleculelor constituentilor drojdiei , astfel reducandu-se drastic calitatea acesteia.
Un alt mare avantaj il constituie faptul ca prin folosirea drojdiei de bere inactivata , se elimina riscul transmiterii bolilor. Hranirile proteice se fac in general toamna si primavera , dar se pot face si vara , in perioadele secetoase , cand polenul lipseste din natura, lipsa acestuia ducand la limitarea pontei matcii si slabirea familiilor de albine.
Hranirile proteice ajuta la formarea corpului gras, stimuleaza familiile de albine sa isi reface efectivul sis a porneasca mult mai rapid. In lipsa aportului proteic , matca nu va incepe ponta, albino tanara neputand sa inlocuiasca la timp albino batrana.
Producator | Apis |
---|
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă