- Pagina Principală /
- Api-Nutritia
Api-nutriția - o variantă de prevenție și păstrare a sănătății
''Api-nutriția se referă la adăugarea produselor din stup, cum ar fi mierea, fagurele, polenul crud, lăptișorul de matcă, păstura, larva de matcă, larva de trântor în dieta noastră zilnică pentru a susține alimentația și revitaliza sănătatea noastră. ''
Este un concept pe care noi l-am implementat în viața noastră de ani de zile, cu beneficii uriașe de care ne bucurăm și în ziua de azi.
Dr. Mirela Stranț - medic specialist MF, competență Api-fito-aromaterapie, Cluj-Napoca, România
Ing. Alina Varadi – tehnician nutriționist, apicultor Cluj-Napoca, România
Dr. Ramona Grosu - medic MG, Acupunctura, Api-fito- aromaterapie, Cluj-Napoca, România
Dr. Ing. Rodica Mărgăoan – USAMV Cluj-Napoca, România
Prof. Dr. Banu Yücel - Universitatea Ege, Facultatea de Agricultură, Departamentul de Științe Animale, İzmir, TURCIA
Ing. Erkan Topal - Institutul de Cercetare Agricolă din Aegean, secția Apicultura, İzmir, TURCIA
Ana Maria Puscasu – Nutriționist Naturopat, Asociația Terapeuților Complementari, Londra, Anglia
Producator | Apis |
---|
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă